
Career 3 دقیقه مطالعه
موقع رفتن از شرکت، سابقهی گیتهابتان را از دست ندهید
گراف مشارکت گیتهاب بخشی از رزومهی شماست، ولی روزی که از organization شرکت حذف میشوید بیسروصدا خالی میشود. جلوگیری از آن یک دقیقه وقت میگیرد، به شرطی که قبل از رفتن انجامش بدهید.
- github
- career
- developer-tools
ما برنامهنویسها زیاد شغل عوض میکنیم، ولی کمتر کسی یادش هست که بعد از رفتن، از organization گیتهاب شرکت قبلی حذف میشود. همان لحظه، مشارکتهایی که سالها در آن شرکت داشتهایم از پروفایلمان غیب میشوند.
اگر برای پروفایل گیتهابتان اهمیت قائلید، این اتفاق اذیتکننده است. به نظرم پروفایل گیتهاب برای یک برنامهنویس حکم رزومه را دارد. گرافی که منظم و پیوسته پر شده نشان میدهد پیگیر کارتان هستید و به چشم کارفرماها هم راحتتر میآید.
چه کار کنیم که این مشارکتها از دست نروند؟
راهش ساده است: ریپازیتوریهایی از organization را که در آنها کار کردهاید star کنید. اینطوری حتی اگر بعداً از organization بیرون بروید یا fork را پاک کنید، مشارکتهایتان در گراف میماند.
یک کار دیگر هم قبل از رفتن انجام بدهید…
…ایمیل کاری را در حساب شخصیتان درست تنظیم کنید: در تنظیمات ایمیل، آدرس شرکت را از حالت تأییدشده خارج کنید، پاکش کنید و دوباره بدون تأیید اضافهاش کنید تا کامیتهای قدیمی همچنان به حساب شما وصل بمانند.